Медовые пещеры

Древние легенды города, паранормальные случаи, страшные (или странные) истории, случившиеся с нашими односетчанами и их знакомыми, и пр.

Модератор: Black Pepper

Re: Медовые пещеры

Сообщение X.a.n.d.e.r. » Ср июл 23, 2008 11:41 am

Хлопці і дівчата.Я дуже оце все таке полюбляю.Печери там різні,підземелля.Уже у Киеві багато чого облазив.Де ті Медові печери точно скажіть,будь-ласка.Приїду може у Львів та полізу.
X.a.n.d.e.r.
Заблудший

Re: Медовые пещеры

Сообщение Grodex » Сб июл 03, 2010 7:50 pm

я живу недалеко від тої печери - на пасічній !

так от мій брат , якому вже 35 років , розповідав що раніше коли він був малий то були проходи у 7 кімнат - в третю кімнату можна було пройти стоячи!
а в 4 требабуло трохи пригнутись - в 5 кімнату повзком! а от в шосту можна було попасти ззовні - там на горі був щеодин вхід і можна було ним проповзти в шосту кімнату в яку з 5-ї могла пролізти хіба кішка чи собака невелика!
а з шостої кімнати навприсядки вони могли залізти у сьому кімнату !!!! але ше за його дитинства був випадок що завалио вхід у 6 кімнату коли в ній було двоє хлопців - які мабудь необачно себе там поводили)))
так вот після того як провели рятункову операцію то в шосту кімнату стало вже неможливо потрапити (((( вони після урятування тих дітей завалили вхід так щоб ніхто не міг більше потрапити.
Grodex
Заблудший

Пред.

Вернуться в Мурашки по коже